cz en es fr ru 中国

0

 

 

SILVESTROVSKÉ MENU 2016

 

EL TORO NEGRO

 

Welcome drink

Becherovka

 

Amuse bouche

Tapas 3ks/osoba

Jednoporcové pochutiny s výběrem ze španělských lahůdek

 

Studené předkrmy výběr:

Carpaccio z hovězí svíčkové, balsamikové glasé, hoblinky parmazánu,

rukola a bageta

 

Tenké plátky pomalu pečeného vepřového bůčku marinovaného v

pikantní salse s dijonskou hořčicí a nakládanou zeleninou

 

Salát s fazolovými lusky, kozím sýrem a fíkovým dresinkem

 

Teplé předkrmy výběr:

Smažené jalapeňos papričky plněné cheddarem s pažitkovým dipem

 

Tygří krevety smažené v chilli, česneku a paprice , rozpečená bageta

 

Restovaná chorizo klobása s šalotkou a jablečným vínem

 

Hlavní chod výběr:

Rump steak 250g podávaný s tournédem ze šťouchaných brambor

a pepřovou omáčkou

 

Rib eye steak 200g s gratinovanými brambory, grilovanou zeleninou

a cibulovou omáčkou

 

Gilovaná půlka kuřete 700g marinovaná v bylinkách podávaná

s hranolky a bbq salsou

 

300g špíz z klobás prokládaný šalotkou a paprikou

( papriková klobása, bílá klobása gril, marqueze klobása)

 

Losos na grilu s avokádovou salsou, rukolovým salátem

a bramborovým pyré

 

Tygří Krevety 250g na grilu s česnekem, sweet chilli, pažitkou a bagetou

 

Zeleninová Paella s „volským okem“

 

Pochutiny:

Nachos s avokádovou salsou

Pražené mandle

 

Dezert

Nugátový dort s domácí šlehačkou

 

Nápoje:

Sklenka Sektu

 

při rezervaci do 10.12.2016 ...cena 2.500,- Kč

 

při rezervaci pro skupiny od 10 osob do 10.12.2016...2.400,- Kč

 

při rezervaci po 10.12.2016...cena 2.800,- Kč